Studio Domotec

Ons domoticasysteem biedt u volledige controle over uw huis: op het werk, onderweg of vanuit uw luie stoel. Via uw smartphone of tablet bedient u de televisie, verlichting en klinkt uw favoriete muziek uit de luidsprekers. Wilt u op de terugweg van uw vakantie de verwarming alvast een paar graden hoger zetten? Zonneschermen of luxaflex bedienen of de garagedeur openen? Via de ingelligente app bedient u alles, met één druk op de knop. Alles kan volledig naar uw wensen en behoeften worden geprogrammeerd.

Client
Studio Domotec
Deliverables
Fotografie
Branding
Webdesign


De invloed van verlichting op het dagelijks leven moet niet onderschat worden. Licht heeft een belangrijke invloed op het menselijk gedrag.
Denk hierbij aan automatisch schakelende of dimmende verlichting volgens zogenaamde scènes, waarmee ook de verwarming kan worden aangestuurd. Als u het inbraakalarm inschakelt, wordt de verlichting uitgeschakeld. En bij thuiskomst wacht u een warm en verlicht huis.
Met 1 druk op de knop een film scene voor de ideale instelling om heerlijk van een film te genieten, een romantische scene of
de schoonmaakscene ? Ook kan dan direct de verwarming worden aangestuurd.